Loodgieter

Loodgieterservice is snel bij u ter plaatse

Loodgieterservice is een loodgietersbedrijf met ruime ervaring op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Of dit nu gaat om het ontstoppen van uw leiding, installatie en onderhoud van uw cv ketel of de aanleg van nieuw sanitair, u heeft met loodgieterservice altijd de beste loodgieter in huis. U kunt ook de klusjesdienst inschakelen voor allerlei werkzaamheden, zoals het repareren of vervangen van een kraan of het verhelpen van een lekkage. U mag rekenen op een zeer snelle service, waarbij u ook mag aankloppen voor dringende herstellingen. Voor de werkzaamheden van Loodgieterservice betaald u altijd schappelijke prijzen en u krijgt hier altijd een hoge en optimale service voor terug. Loodgieterservice heeft ervaren vakmensen in dienst met expertise en kennis van zaken. Ook de verwarmingsinstallateurs beschikken over de nodige certificaten en hebben kennis van alle merken ketels en verwarmingstoestellen. Loodgieterservice is bereikbaar in heel Vlaanderen en is dus altijd uw lokale betrouwbare loodgieter.

Loodgieter in uw buurt

Met een vestiging in Antwerpen en Gent, heeft Loodgieterservice haar werkgebied in alle Vlaamse provincies. Loodgieter Antwerpen bedient de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Loodgieter Gent bedient de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Of u nu een loodgieter in Hasselt zoekt, in Kortrijk of in Ieper, Loodgieterservice is bereikbaar in heel Vlaanderen. Ook voor dringende herstellingen hoeft u nooit lang te wachten, want waar u in Vlaanderen ook woont, Loodgieterservice is altijd uw lokale loodgieter die snel er plaatse kan zijn. Naar boven

Werkgebied

Ontstoppen van wc, douche, keuken, …

Als u last heeft van een verstopping in het toilet, de douche of de keuken, zult u waarschijnlijk zelf al geprobeerd hebben om met chemische middelen te ontstoppen. Als dit niet heeft geholpen, dan heeft u een hardnekkige verstopping. Huis, tuin en keukenmiddeltjes helpen dan niet meer en een ontstoppingsdienst inschakelen is dan nog de enigste oplossing. Een ontstoppingsdienst kan professioneel de wc ontstoppen of uw gootsteen ontstoppen met de juiste gereedschappen en hulpmiddelen. Vaak kunt u voordat een verstopping daadwerkelijk plaatsvindt al symptomen ervaren. Rondom het toilet, de douche en de keuken kan dan een rioolgeur hangen of het water spoelt wat moeizamer door het toilet of de gootsteen. Soms kunt u ook last krijgen van rioolvliegjes. Als u deze symptomen waarneemt, weet u al dat u een probleem met uw leidingen heeft. Het is dan ook aan te bevelen om dan reeds contact met Loodgieterservice op te nemen. Als u gaat afwachten, dan zult zien dat u gegarandeerd met een verstopping te maken krijgt. Als u bij de eerste symptomen al een ontstoppingsdienst langs laat komen, worden de leidingen op tijd ontstopt en gereinigd voordat u daadwerkelijk last krijgt. Dit voorkomt ook dat de verstopping hardnekkiger wordt en het ontstoppen moeizamer gaat. 

Verstoppingen in leidingen en in het riool zijn zeer hinderlijk en verstoren voor u het woongenot. Met een verstopt toilet is het onmogelijk om comfortabel van het toilet gebruik te maken. Het toilet spoelt het water niet goed weg en bij ernstige verstoppingen kan het toilet zelfs overspoelen. Ook de douche wordt dagelijks gebruikt. Hinderlijk wordt het als het douchewater niet meer weg kan spoelen. Als het doucheputje schoonmaken niet helpt, dan weet u dat u een verstopping heeft. De keuken is ook een bekende plek waar u overlast kunt ervaren van een verstopping. Als het afwaswater niet meer door de gootsteen wordt weggespoeld, dan hebben etensresten en vetten een verstopping veroorzaakt. En dan kunt u ook nog last krijgen van een verstopping in de afvoer van de wasmachine. U zult dit snel opmerken, want de afvoer zal overstromen, waardoor de wasmachineruimte blank komt te staan. In al deze zaken is het duidelijk dat er snel actie ondernomen moet worden om uw leidingen te ontstoppen. Omdat een leiding ontstoppen een gespecialiseerde klus is, kan niet zomaar iedere klusjesman worden ingeschakeld. Schakelt u hiervoor een loodgietersbedrijf, zoals Loodgieterservice in. Loodgieterservice is niet alleen een erkende loodgieter, maar ook een goedkope loodgieter en het grootste voordeel is dat zij altijd in de buurt zijn. Naast leidingen ontstoppen kan Loodgieterservice indien nodig ook rioleringswerken uitvoeren. Niet zelden is de oorzaak van een verstopping in het riool terug te vinden. Door middel van rioolinspectie zal de locatie en de exacte oorzaak worden achterhaald, waarna het probleem direct aangepakt kan worden. Zowel bij verstopping in het riool of schade aan het riool zal Loodgieterservice de juiste maatregelen treffen.

Lekkage verhelpen

Bij lekkage heeft u ook een erkende loodgieter nodig. Lekkage kan op verschillende plekken in uw huis ontstaan. Gevoelige plekken zijn de badkamer met al haar sanitair en de centrale verwarming. Bij sanitair zijn de kranen het vaakst aangetast door lekkage. Dit hoeft niet altijd aan de kwaliteit van de kraan te liggen, ook kranen zijn onderhevig aan slijtage. Een bijkomend nadeel is dat er vaak een duidelijke kalkaanslag te zien is dat tevens uw sanitair ontsiert. Ook de douchekop is een onderdeel dat na verloop van tijd kan lekken. Bij lekkage aan het sanitair verliest u ongemerkt veel water. Dit kan uiteindelijk leiden tot een hoger waterverbruik op uw factuur dan nodig is. Laat uw kranen daarom door een loodgietersbedrijf repareren of vervangen. De cv ketel is door middel van diverse leidingen verbonden aan de radiatoren in uw huis, de warmwaterleidingen en de vloerverwarming. Een periodiek onderhoud aan uw cv ketel is daarom niet alleen noodzakelijk, het is ook verplicht. Loodgieterservice is een erkende loodgieter die hiervoor de expertise in huis heeft. Bij lekkage aan uw cv ketel of radiatoren schakelt u dan ook het beste Loodgieterservice in. Alleen dan kunnen problemen voortijdig opgespoord worden en kan voorkomen worden dat u in de nabije toekomst last zult krijgen van lekkage. Daarnaast is Loodgieterservice ook een erkende installateur voor het installeren en vervangen van cv ketels.

Onderhoud en herstellen sanitair
Onderhoud en herstellen sanitair

Centrale verwarming repareren

De centrale verwarmingsketel is misschien wel het belangrijkste apparaat in uw woning. Hiermee kunt het ‘s winters behaaglijk warm krijgen in uw woning. Heeft u een nieuwe cv ketel nodig of wilt u uw oude cv ketel vervangen? Kies dan een erkende installateur die u van goed advies kan voorzien over de te gebruiken cv ketel en die voor een professionele installatie van uw centrale verwarming zorgt. De meeste cv ketels werken op gas of stookolie, maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals mazout of pellets. Om optimaal van het rendement te kunnen profiteren en de levensduur te verlengen is goed onderhoud van de verwarmingsketel noodzakelijk. In België is periodiek onderhoud aan de cv ketel zelfs verplicht. Heeft u een gasketel, dan is een tweejaarlijkse controle en onderhoud verplicht. Cv ketels die werken op een andere vaste brandstof zullen jaarlijks een controle- en onderhoudsbeurt moeten krijgen. Het onderhoud moet worden uitgevoerd door een erkende installateur. Als blijkt dat de efficiëntie van uw cv ketel flink achteruit is gegaan, is het vervangen van uw cv ketel het overwegen waard. Laat u deze vervangen door een erkende installateur, dan is kwaliteit en een optimale werking van de cv ketel verzekerd. 

Centrale verwarming cv
Centrale verwarming cv

Sanitair vernieuwen

Het verbouwen van uw badkamer is niet zomaar even een klus. Er gaat veel tijd in zitten, maar het is de moeite waard als u straks een fonkelnieuwe badkamer heeft. Blijft het enkel bij het vervangen van het sanitair, dan is dit best uit te voeren door een loodgieter. Maar bij een grote verbouwing zult u ook kijken naar de indeling van de badkamer en deze zo praktisch mogelijk willen indelen. Als u de indeling van uw sanitair wilt wijzigen, dan vergt dit wat meer werk. Het belangrijkste is het aanleggen en verleggen van de waterleidingen en afvoerleidingen. Aan half werk heeft u niets. Dikwijls komen er oude koperen of ijzeren leidingen boven. Het is niet verstandig om hier nieuwe leidingen op aan te laten sluiten. U kunt er gerust van uitgaan dat deze oude leidingen vol zitten met kalk en vuil. Vervang ook oude leidingen voor nieuwe leidingen. Hierdoor heeft u niet alleen mooi en nieuw sanitair, door de nieuwe leidingen werkt het sanitair ook naar behoren en dat is toch het uiteindelijke doel? Als installateur kan Loodgietservice ook uw sanitaire voorziening aanleggen. De loodgieters hebben de nodig kennis en ervaring met het aanleggen en verleggen van leidingen. U heeft dan een mooie badkamer waarin het sanitair uitstekend en vakkundig is aangelegd.

Sanitair vernieuwen en installeren
Sanitair vernieuwen en installeren